Meny Lukk

Unge Florian Fauth står i spissen hos Weingut Seehof i Westhofen i Rheinhessen, en liten by 50 km sørvest for Frankfurt. Dette bratte området har i de siste årene blitt verdenskjent for noen av verdens aller beste tørre Rieslinger, med vinmarker som Kirchspiel, Morstein og Abtserde i spissen.

I disse verdenskjente vinmarkene dyrker altså unge Florian Fauth sine viner, han er 5. generasjon i en vingal familie som har drevet denne vingården i over 100 år. Han tok over ansvaret hos produsenten i 2003 etter at han var ferdig med Ønolog studiene. Han har i dag selskap av sin far Ernst, sin mor Ruth og søsteren Julia. Det dyrkes 17 HA vinmarker mesteparten er Riesling, men Grauburgunder, Grüner Silvaner og Scheurebe dyrkes også i mindre grader. Nivået på familiens viner var allerede høyt, men med Florians perfeksjonistiske krav har kvaliteten sprunget ytterligere i været.

Vinene blir bedre og bedre for hvert år som går, 2012 årgangen som vi nå selger er ett rent eventyr fra Florian.

Enkeltvinmarksvinene fra Florian har hatt en utrolig utvikling i kvaliteten siden 2007, i dag kan vinene hans matche de aller, aller fleste Grosses Gewächs i hele Tyskland. Han eier parseller i Kirchspiel, Morstein, Steingruebe og Aulerde. Hans parseller er godt plasserte, høyt oppe i skråningene og beliggende like ved det nye ikonet Klaus-Peter Keller sine planter. I 2008 ble det også utvidet med en parsell liggende helt øverst i Morstein med 70 år gamle vinstokker, her produseres eiendommens beste vin!
Prisnivået på vinene er ytterst sympatisk for kvaliteten og gir kanskje områdets aller beste valuta for pengene.

>>{{Viner fra Seehof:}}

[[Viner fra Seehof:]]

Årgang Vin Område Druetype
2012 Westhofen Riesling Trocken Westhofen, Rheinhessen Riesling
2012 Westhofen Riesling Kirchspiel Westhofen, Rheinhessen Riesling
2012 Westhofen Riesling Morstein Westhofen, Rheinhessen Riesling
2012 Westhofen Riesling Morstein Alte Reben Westhofen, Rheinhessen Riesling

[[Viner fra Seehof:]]

Last ned detaljert produktark her.