
Den 29. juni starter Norges største matfestival igjen i Stavanger! Vi inviterte Chablis-produsenten Damien Bouchard fra Domaine de l’Enclos, og er på plass med våre venner fra Déjà Vu både fredag og lørdag.
Kom innom Déjà Vu- teltet kl 1500 -1800 begge dager og smak vinene fra Domaine de l’Enclos mens du slår av en prat med Damien.
Lørdag kveld byr Déjà Vu på det beste Norge kan by på (Plateau de Fruits de Mer) med en ekstra tvist fra Déjà Vu og Kita med blant annet hummer, sjøkreps, snøkrabbe, snegler, sashimi, kamskjell, østers, løyrom, og mer.
Damien og Vininors Tjerand Randeberg og Niklas Jonasson vil være tilstede gjennom kvelden.
Det blir en helaften spekket med topp mat, vinsmaking, musikk fra husbandet med norsk og brasiliansk jazz som det virkelig svinger av (Silas Gomes – Piano, Erik Ingebretsen –Double Bass, Elias Pellicer – Drums).
Opplev en helaften med oss denne ene kvelden under Gladmaten!
Fredag
15:00-18:00: Vininor med Damien i Déjà Vu-teltet.
Lørdag
15:00-18:00: Vininor med Damien i Déjà Vu-teltet.
20:00: Sjømatplatå med Vininor og Damien i Déjà Vu-teltet. Pris 1495,- inkluderer Plateau de Fruits de Mer og aperitiff.