Meny Lukk

OM OSS

Vininor ble stiftet i 2005 av Tjerand Randeberg og Nicolau Dahl. Vininor driver med import av vin fra klassiske områder i Frankrike, Italia og Tyskland.

Firmaet ble etablert med utgangspunkt i personlig interesse for høykvalitetsvin og spesielt vin fra Champagne, Toscana og Burgund. Områdene har blitt markant utvidet den seneste tiden og vi representerer i dag de fleste klassiske vin områder i Frankrike, Italia og Tyskland.

Innenfor de geografiske områdene vi representerer jobber vi utelukkende med fremdragende produsenter. Vininor har et sterkt fokus på et godt samarbeid både med sluttkunde og produsent.

Våre produsenter er et resultat av nøye utvelgelse og høye kvalitetskrav. Vi jobber kun med produkter som har en tydelig geografisk signatur, viner som forteller hvor de kommer fra og produsenter som har kjærlighet til sine produkter. Resultatet av kvalitetskontrollen og utvelgelsen er at du som kunde skal være sikker på at våre produkter er av høy kvalitet, regionaltypiske og blant de beste som er å få i sin kategori.